Mongolian Beef

Привет, Мариша.  Я сама недавно такой рецепт попробовала, но поскольку рецептам от и до я следую только при выпечке, то это будет моя "сборная" версия.  Советую сначала смешать ингредиенты для маринада, а потом уже мясл в него класть.  Лучше мариновать на ночь, но в крайнем случае на час-полтора оставь мясо или в пакете или в миске. Буду писать на английском, так как так проще :). 2.5 lbs beef (flank steak works good for quick marinade and grill, depending on how long you are going to marinade you can use tougher cut such as short rib roast) For  marinade: 3 Tbsp soy sauce 1 Tbsp sesame oil 2 Tbsp brown sugar 1 Tbsp minced garlic (if garlic is last year crop, you can add more) 1 Tbsp sake or dry white wine 1 green onion finely chopped 1 Tbsp corn starch Ground black pepper Just mix it together in the large non-reactive bowl or put it in the plastic ZipLoc bag.  Marinate for 2 hours in the fridge or overnight. Grill or broil until desired doneness. For dipping sauce: 1 Tbsp soybean miso paste 2 tsp minced garlic 2 t red pepper sauce such as Sriracha 1 tsp salad oil (such as Canola) 2 Tbsp water   Mix it all together and simmer on low for 15-20 minutes. Удачи, надеюсь. что получится :)  Пиши, если ещё еcть вопросы.  
29.07.2010
Ооо, Машуля, спасибо тебе огроменное! А то в интернете рецептов миллион, а хочется проверенный
29.07.2010
Мариш, пробовала готовить уже ? :)
31.07.2010
пиши если что нибудь найдешь) это любимое блюдо моего мужа из китайской кухни ))
28.07.2010
Творожок для ребенка сезонные овощи и фрукты