Торт Орео и Шоколад на кипятке
ТортыBunn
300 g oreo kjeks
100 g smeltet smør
Kjeksen legges i en pose og knuses i småbiter.
Blandes så med det smeltede smøret.
Sett en kakeform uten bunn rett på kakefatet. Legg smør/kjeks blandingen opp i formen. Trykk godt ned.
Ostekrem
2 pk Philadelphia ost (naturell)
3,5 dl.melis.
Dette mixes til en lett og luftig krem
Krem
3,5 dl kremfløte
5 ss sukker
Dette mikses til luftig krem
Bland deretter krem og ostekrem sammen. Spre halvparten av kremen over kjeksbunnen.
Legg på biter av oreokjeks, og sett i kjøleskap en 1/2 time. Legg ca 5 ss ostekrem til side.
Mousse
Ингредиенты:
3-5гр. желатина
250 мл. молока
285 гр. чёрного шоколада
500 мл. сливок
Приготовление:
Желатин (порошковый) замочить в ~50 мл холодном молоке, если листиками, тогда в холодной воде.
Молоко нагреть, добавить в молоко разломанный шоколад, перемешать до расплавления шоколада. Я подогрела немного в микро,т.к. молоко остыло немного. Порошковый желатин растопить в микроволновке, если листиками, то отжать и добавить к шоколадной смеси. Размешать.
Сливки взбить до лёгкого загустения, но не до пиков. Добавить к сливкам всю шоколадную смесь сразу и перемешать лопаткой сверху вниз до однородности.
Til slutt spre over de 5 ss med ostekrem og legg på biter av oreokjeks og gjerne sjokoladesaus.
Sett kjølig.
Сhocolate Cake:
2 cups sugar
1-3/4 cups all-purpose flour
3/4 cup HERSHEY'S Cocoa
1-1/2 teaspoons baking powder
1-1/2 teaspoons baking soda
1 teaspoon salt
2 eggs
1 cup milk
1/2 cup vegetable oil
2 teaspoons vanilla extract
1 cup boiling water